UDN a Municipàlia

Municipàlia, es va crear per cobrir les necessitats del sector dels equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus, fent de Municipàlia la fira internacional líder del sector.

Municipàlia va obrir les seves portes del 13 al 16 octubre de 2015 donant lloc a la seva 18a edició, arribant a la seva majoria d’edat per seguir sent el referent i seguir mantenint el lideratge en el sector dels serveis i equipaments per a les municipalitats.

Urban Dog Nature hi vàrem ser presents per a donar a conèixer els nous models de recol·lectors que hem creat i explicar el procés re reciclatge de l’orina dels gossos.

Vídeo Municipàlia 2015

Entrades relacionades

Municipàlia 2019

Municipàlia 2019

De nou, Urban Dog Nature ha estat a la Fira Municipàlia 2019. La 20a edició de Municipàlia i la 4a edició d’Innocamping han tancat les portes “amb una valoració positiva tant per la quantitat —uns 20.000— i qualitat dels visitants, com per la consolidació definitiva...