Municipàlia 2019

De nou, Urban Dog Nature ha estat a la Fira Municipàlia 2019. La 20a edició de Municipàlia i la 4a edició d’Innocamping han tancat les portes “amb una valoració positiva tant per la quantitat —uns 20.000— i qualitat dels visitants, com per la consolidació definitiva del certamen com un referent al sud d’Europa en l’àmbit dels serveis i els equipaments municipals”, segons ha afirmat Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida i president de la Comissió Delegada de Fira de Lleida. Saló ha destacat que Municipàlia “és el saló líder en temes d’innovació en la gestió urbanística i municipal”.

Urban Dog Nature ha presentant els diversos models a implementar segons necessitats.

Si voleu conèixe’n les diferències entreu a l’apartat de models. Allà hi trobareu les característiques de cada model.

Entrades relacionades

Azuqueca posa a prova l’Urban Dog Nature

Azuqueca posa a prova l’Urban Dog Nature

L’Ajuntament d’Azuqueca d’Henares (Guadalajara) va provar un nou sistema dissenyat per recollir l’orina de gossos en zones urbanes, reduint les males olors i els problemes de neteja, i que permet alhora generar compost per fertilitzar zones verdes gràcies a la...