Azuqueca posa a prova l’Urban Dog Nature

L’Ajuntament d’Azuqueca d’Henares (Guadalajara) va provar un nou sistema dissenyat per recollir l’orina de gossos en zones urbanes, reduint les males olors i els problemes de neteja, i que permet alhora generar compost per fertilitzar zones verdes gràcies a la aportació dels nutrients dels orins.

L’alcalde azudense, José Luis Blanco, ha explicat que “el sistema, que es ve utilitzant en municipis de diferents punts d’Espanya, ja està en funcionament a la plaça de Castella i s’ampliarà en els pròxims dies amb la instal·lació d’altres urinaris en la plaça 3 d’abril, al bulevard de Les Acàcies i al carrer Sant Miquel, si funciona, s’estendrà a la resta del municipi “.

Entrades relacionades

Municipàlia 2019

Municipàlia 2019

De nou, Urban Dog Nature ha estat a la Fira Municipàlia 2019. La 20a edició de Municipàlia i la 4a edició d’Innocamping han tancat les portes “amb una valoració positiva tant per la quantitat —uns 20.000— i qualitat dels visitants, com per la consolidació definitiva...