Proves pilot Urban Dog Nature

S’han iniciat les proves pilot d’Urban Dog Nature als municipis de Llagostera, Caldes d’Estrac, la Selva del Camp, Sant Climent de Llobregat, Vilassar de Dalt, Palma de Cervelló i Sant Pere de Ribes.

A cada un dels municipis s’hi han instal·lat recol·lectors d’orina de gos per fer compost orgànic, evitar les taques a les parets i mobiliari urbà i neutralitzar la pudor als punts negres detectats. La prova pilot tindrà una durada d’un any.

Notícies relacionades:

Entrades relacionades

Municipàlia 2019

Municipàlia 2019

De nou, Urban Dog Nature ha estat a la Fira Municipàlia 2019. La 20a edició de Municipàlia i la 4a edició d’Innocamping han tancat les portes “amb una valoració positiva tant per la quantitat —uns 20.000— i qualitat dels visitants, com per la consolidació definitiva...